AĞRI / MERKEZ - Yukarı Küpkıran İlkokulu

Yukarı Küpkıran İlkokulu

Adres
YUKARIKÜPKIRAN KÖYÜ YUKARIKÜPKIRAN KÜME EVLERİ YUKARI KUPKIRAN ILKOKULU EK BINA BLOK NO 91/2 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AĞRI
Vizyon
“Zaman fırsatın var olduğu fırsatsa çok fazla zamanın olmadığı durumdur… İyileşme bir zaman, ama aynı zamanda fırsat meselesidir.” sözünün özünü kurumumuzla özdeşleştirmek ve önümüze çıkan tüm fırsatları değerlendirerek “EN İYİ” sıfatının ismi olmak istiyoruz.
Misyon
Toplumsal ve çevresel koşullara sorgulamadan aynen uymak ve sürdürmek yerine toplumu ileri götürebilecek, geliştirebilecek değişimleri de sağlayabilecek bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için de öğrencilerimizin öncelikle “kendisi için” yararlı ve gerekli donanımları kazanmasını istiyoruz. Bu süreçte de onlara; “Her Çocuk Başarabilir” düşüncesiyle “Farklı Olma Hakkı” sunarak kendi kapasitelerinin olanaklarını keşfetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.
Ulaşım servis ile sağlanmaktadır.
İl merkezine 23 km uzaklıktadır.