AĞRI / MERKEZ - Yukarı Küpkıran İlkokulu

Ock

Dilimiz Zenginliğimizdir Projesi  kapsamında okulumuzda afiş yarışmasında 1. olan öğrencimiz Emir Jiyan GÖKÇE' yi tebrik ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anasınıfında çeşitli etkileşimli etkinlikler yaptık.

Ara

Dilimiz Zenginliğimizdir Projesi kapsamında okulumuzda pano çalışması ve sözlük yarışması yaptık. Birbirinden güzel sözlük çalışmaları için emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencileri tüm sınıflara temizlik, sağlık ve hijyen konulu eğitim verdiler.

Ara

Okulumuz ile Tema Vakfı iş birliği kapsamında panomuzu hazırladık.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası etkinlikleri öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm ülkemize öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını okulumuz adına temenni ediyoruz.

Eyl